وکیل مهاجرت در واقع یکی از شاخه های حقوق بین الملل خصوصی است و به موضوع اخذ تابعیت، اقامت، روادید و امثال آن برای اتباع می پردازد. در کشور ایران این موضوعات ابتدا در قانون مدنی از ماده ۹۷۶ به بعد، به عنوان (کتاب تابعیت) مطرح گردیده است. البته قوانین دیگری متعاقبا در راستای خروج ایرانیان از کشور، اخذ تابعیت و امور مرتبط با اقامت مصوب گردید.
مهاجرت به معنای سفر و نقل و انتقال افراد از یک منطقه به منطقهای دیگر است که در عرف و خصوصاً در عرف حقوقی، منظور از مهاجرت، جابهجایی از یک کشور به کشوری دیگر است.
این جا به جایی دلایل گوناگونی دارد که برخی از آنها عبارتند از:
– شرایط سیاسی کشور مبدأ و پناهندگی به کشور مقصد
– کسب رتبه های شغلی یا تحصیلی بهتر و موفقیت در این زمینه
اوضاع نامساعد اقتصادی، بیکاری، جستوجوی امنیت، بیماریهای همهگیر از دیگر دلایل عمده برای مهاجرت افراد می باشد.
از مزایای پذیرفتن مهاجر برای کشور مقصد می توان به فراهم آمدن نیروی کار مناسب و ارزان اشاره کرد، همچنین مهاجرت های علمی و تحصیلی دانشجویان و نیروهای نخبه و مخترع سبب افزایش سطح بنیه علمی کشور مقصد می گردد.
در این راستا کشورهای مقصد نیز برای پیشگیری از برخی مخاطرات احتمالی در پذیرش مهاجرین، قوانین خاصی وضع می کنند و اینجاست که حضور وکیل مهاجرت رنگ بیشتری به خود می گیرد. البته ورود فرهنگ مهاجرین به جامعه مقصد می تواند آن را تا حد زیادی دستخوش تأثیرات و تغییرات مثبت و منفی قرار دهد. موسسه حقوقی کیانداد با ارائه مشاوره مناسب و دقیق درباره وضعیت بومی و منطقه ای کشور مقصد شما را در تصمیم گیری آگاهانه یاری می نماید.
در زمینه های اقتصادی نیز ورود افراد جدید با عنوان مصرف کننده و تولیدکننده به کشور مقصد نیاز به تحلیل های آماری، علمی و برنامه ریزی و کنترل دقیق دارد، در اینجاست که وجود مقررات مهاجرت و انجام تخصصی مربوط به این امور جهت کاهش فشارهای قضایی و معضلات حقوقی احساس نیاز پیدا می کند.
هر چند قوانین مهاجرت در هر کشور بستگی به شرایط و اوضاع داخلی آن کشور دارد، برخی کشورها مجازات های سختی برای مهاجران غیر قانونی وضع کرده اند؛ در هرحال با توجه به وضع کنوانسیون ها و قرارداد های بین المللی، مثل کنوانسیون های پناهندگی و همچنین تصمیم های نهاد ها و سازمان های بین المللی، در این زمینه نیاز به افراد خبره و آگاه از قوانین بین المللی و قوانین کشور مقصد می باشد که بهترین فرد وکیل مهاجرت می باشد. موسسه حقوقی کیانداد با همکاری وکلای خبره و با تخصص در این زمینه، امور مهاجرتی افراد را در بسترهای علمی، شغلی و تحصیلی و … فراهم می نماید
آمارها چه می گویند:
بر اساس گزارش بانک جهانی، کشور هند منفی ترین نرخ خالص مهاجرت را دارد. نرخ خالص مهاجرت این کشور منفی ۲.۲۹۴ میلیون نفر اعلام شده است. پس از این،کشور بنگلادش با منفی ۲.۰۴ میلیون نفر در رتبه دوم و کشور پاکستان با منفی ۱.۶۳۴ میلیون نفر در رتبه سوم از این نظر قرار گرفتهاند. بدین معنی که تعداد افرادی که از این کشور ها خارج می شوند بیشتر از تعداد افرادی هستند که وارد این کشور ها می شوند. دلایل مهاجر فرستی این کشورها مسائل مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دارد. براساس این گزارش از بانک جهانی، در ۹ کشور جهان نرخ خالص مهاجرت صفر است که کشورهای استونی، جمهوری آذربایجان و قزاقستان از این جمله هستند. صد و شانزده کشور نیز که همه از کشور های در حال توسعه هستند نرخ خالص مهاجرت منفی دارند؛ شصت و هشت کشور نیز که کشور های توسعه یافته و پیشرفته بین آن ها قرار دارند، دارای نرخ خالص مهاجرت مثبت هستند.
جالب است بدانید آمریکا مثبت ترین نرخ خالص مهاجرت در جهان را دارد. نرخ خالص مهاجرت در این کشور ۵ میلیون نفر برآورد می شود. کشور روسیه با نرخ خالص مهاجرت ۱.۱ میلیون نفری در رتبه دوم از این نظر و کانادا با نرخ خالص مهاجرت ۱.۰۹۹ میلیون نفری در رتبه سوم قرار گرفتهاند و مهاجر پذیر تر تلقی می شوند.
از کجا شروع کنیم؟
برای انتخاب کشور مقصد جهت مهاجرت، توجه به شرایط سیاسی، فرهنگ، مذهبی، اقتصادی و حتی جغرافیایی، می تواند باعث اعمال یک انتخاب مؤثر و مفید باشد.به عنوان مثال ما به برخی از کشورها و مزایای مهاجرت به آنجا را بررسی می کنیم:
– مهاجرت به کشور آلمان: آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد اروپا شناخته می شود. اقتصاد آلمان از سیستم اقتصاد اجتماعی بازار پیروی می کند. براساس آمار هفتاد درصد تولید ناخالص داخلی آلمان به بخش خدمات، بیست و نه ممیز یک دهم درصد به صنعت و نه دهم درصد به کشاورزی اختصاص یافته است، همچنین محصولات صادراتی کشور آلمان عمدتاً عبارتند از خودرو، ماشینآلات، محصولات شیمیایی، محصولات الکترونیک، تجهیزات الکتریکی، مواد دارویی، تجهیزات حمل و نقل، فلزات، محصولات خوراکی و پلاستیک، انرژی هستهای، گاز، انرژی باد، سوخت های بیو، انرژی خورشیدی و نیروگاه های آبی در مرتبههای بعدی قرار دارند. حدود نود و نه درصد از شرکت های آلمانی، شرکت های با اندازه کوچک و متوسط هستند که عمدتاً به صورت خانوادگی اداره می شوند. آلمان میزبان بزرگ ترین نمایشگاه های دنیا است حدود دو سوم نمایشگاه های معتبر دنیا در این کشور برگزار می شود، از لحاظ درآمد نیز، دفتر مرکزی پنجاه و سه شرکت در آلمان قرار دارد. با وجود این قدرت اقتصادی، کشور آلمان تنها کشور در بین پنج صادرکننده ی بزرگ اسلحه در دنیا است که عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل نیست و این امر احتمالاً ریشه در نتایج جنگ جهانی دوم دارد
– کشور اوکراین نیز در سال های اخیر، به عنوان یک کشور مهاجرپذیر مطرح شده است. اقتصاد این کشور در رتبه بندی سازمان جهانی گردشگری، رتبه ی هشتم را دارد.
مهاجرت از طریق ازدواج در کشورهای گوناگون دنیا مورد پذیرش است، مثلا در کشور کانادا مهاجرت از طریق همسر را (اسپانسر کردن همسر) میگویند. در این روش، شخصی که میخواهد به عنوان اسپانسر واقع شود، باید بیشتر از ۱۸ سال سن داشته باشد و مقیم کانادا بوده و در کانادا زندگی کند و حداقل شرایط مالی و اقتصادی را داشته باشد. در مهاجرت به ایالات متحده ی آمریکا از این طریق نیز، فرد متقاضی باید با یک شهروند (تبعه) آمریکایی ازدواج نموده و از این طریق موفق به اخذ اقامت دائم در آمریکا شود. چنین ضوابطی در خصوص کشور آلمان نیز وجود دارد. و اعمال برخی ضوابط و مقررات قانونی و اداری در این خصوص.
با مراجعه به شرکت مهاجرتی هومان ویزا و بهره گیری از وکلای کارآزموده در زمینه مهاجرت به کشور مقصد مشاوره تخصصی برای بهترین انتخاب، دریافت نمایید.
– مهاجرت از طریق تخصص کاری:
کشور استرالیا در مورد پذیرش مهاجر از طریق تخصص کاری بستر مناسبی دارد. یکی از دلایل این امر نیز شاید کمبود نیروی کار ماهر در این کشور باشد.
گاهی شهروندی به دلایلی مانند داشتن یک تفکر و عقیده خاص و یا عدم وجود امنیت لازم در کشور خود، به کشور دیگری پناه می برد. در این رابطه یک معاهده تحت عنوان کنوانسیون مربوط به وضعیت پناهندگان از سوی سازمان ملل متحد در جلسهی ویژهی سازمان ملل متحد در تاریخ ۲۸ ژوئیهی سال ۱۹۵۱ میلادی به تصویب رسید و در تاریخ ۲۲ آوریل سال ۱۹۵۴ میلادی به اجرا در آمد. این کنوانسیون اقدام به تعریف معنا و مفهوم پناهنده نموده است و مسؤولیت کشور های عضو را در مورد نوع برخورد با این پناهندگان مشخص می نماید. این کنوانسیون ابتدا به پناهجویان اروپایی محدود میشد، ولی در طول تاریخ حیات خود، معنا و مفهومی گسترده تر پیدا کرد.
مهاجرت و اخذ اقامت از طریق تحصیل و پذیرش تحصیلی که پیش نیاز اصلی برای این امر، دانستن زبان مورد نظر در کشور مقصد است. با مراجعه به شرکت مهاجرتی هومان ویزا و مشاوره با وکلای کارآزموده در این زمینه می توانید از تخصص و تجربه ما برای اخذ تصمیم درست و گرفتن نتیجه بهتر بهره مند شوید.
از فعالیتهای این شرکت تضمین قبولی در آزمون oet – آزمون تافل – آزمون آیلتس – آزمون پرومتریک و سایر آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی متقاضیان می باشد.
تابعیت اصطلاحی در حقوق بین الملل خصوصی و به معنای عضویت فرد در جمعیت تشکیل دهنده دولت است. به عبارت دیگر تابعیت رابطه ای سیاسی، بین المللی، داخلی، حقوقی و معنوی بین شخص و کشور متبوعش است که سبب می شود در قبال یکدیگر تکالیفی را بجا آورند.
اما تابعیت مفهوم جداگانه ای نسبت به مهاجرت دارد و شاید بتوان گفت که مهاجرت می تواند از نتایج کسب تابعیت باشد؛ هر چند که همواره اینگونه نیست و شخصی می تواند به کشوری خارجی مهاجرت کند، ولی برای سالیان سال تابع آن کشور محسوب نشود.
در مقدمهی معاهدهی ۱۹۳۰ لاهه آمده است، هر فرد اصولاً نمی تواند بیش از یک تابعیت داشته باشد. از این رو برای تابعیت اصول چهارگانهی زیر را در نظر میگیرند:
۱- هرکس باید دارای تابعیت باشد.
۲- هیچ کس نباید بیش از یک تابعیت داشته باشد. داشتن بیش از یک تابعیت، تابعیت مضاعف نامیده میشود. این وضعیت، یک وضعیت خلاف اصل و غیر عادی است. شاید دلیل اصلی پدید آمدن تابعیت مضاعف، تفاوت قوانین کشورهای مختلف در احراز تابعیت اشخاص است؛
۳- ترک تابعیت و گرفتن تابعیت کشور دیگر امکان پذیر است.
۴- ممنوع بودن سلب تابعیت
اقامت در لغت به معنای سکونت کردن، سکون، آرامش و توقف، مسکن و منزل می باشد و اقامتگاه عبارت از مقرر، قرارگاه و جای اقامت کردن است.
ممکن است شخص اقامت وتابعیت کشوری را همزمان داشته باشد یا اینکه اقامت داشته اما تابعیت را نداشته باشد و یا نه تابعیت و نه اقامت را نداشته باشد و به طور غیرقانونی در آن کشور مقیم باشد.
در مورد اقامت، شخص می تواند به طور دائم و یا موقت دارای اقامت باشد، اقامت موقت اعم از زمانی است که اشخاص تحت ویزای توریستی و با قصد سفر در کشوری غیر از کشور متبوع اقامت می گزینند و همچنین زمانی که تحت ویزاهای متفاوت تحصیلی، سرمایه گذاری، ثبت شرکت و کار و غیره به کشور مقصد ورود کرده و شرایط زندگی ایجاد نمایند و در صورت اشتغال از طریق ویزاهای مربوطه مالیات پرداخته و طبق قوانین خاص هر کشور در انتها موفق به اخذ اقامت دائم می گردند. البته در نوع دوم اقامت موقت مدت اقامت معمولا در ابتدا یک سال و بعد از آن بنابر قانون هر کشور متفاوت است.
تابعیت در لغت به معنای پیرو و فرماندار بودن است و تبعه شخصی است که عضو جمعیت اصلی یک دولت باشد و شخصی که عضو این جمعیت نباشد حتی اگر در سرزمین آن دولت اقامت داشته باشد بیگانه قلمداد می شود.
تابعیت نشان دهنده رابطه سیاسی شخص اعم ازحقیقی یا حقوقی با دولت است چرا که حقوق و وظایف اشخاص از حاکمیت یک دولت نشأت می گیرد و وضع سیاسی فرد را معین می کند بنابراین ملزم به اطاعت از قوانین آن دولت می شود.
تابعیت دارای یک رابطه معنوی است زیرا اتباع یک کشور را فارغ از مکان و زمان از جهت هدف مشترک به دولت پیوند می دهد.
و نیز یک رابطه حقوقی را دربرمی گیرد، چرا که در نظام داخلی و بین المللی آثار حقوقی متوجه شخص می شود پس حقوق و تکالیف شخص از تابعیت وی نشات می گیرد.
برای آگاهی از شرایط مهاجرت به کشور مورد نظر خود با کارشناسان و متخصصان موسسه حقوقی کیانداد تماس حاصل فرمایید تا ضمن دریافت اطلاعات به روز از مشاوره تخصصی در این حوزه بهره مند شوید.
لینکهای مفید موسسه حقوقی دادآرمان
· خدمات موسسه حقوقی دادآرمان
· وکیل ارث
مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری دعاوی خانواده – ملکی – کیفری و حقوقی
02122904873 - 02122904874
–09128400921 – 09336267878 – 09336267676 –
جرائم کیفری به آن دسته از جرائم اطلاق میشود که در نهایت مجرم مجازات میگردد. لیست کاملی ازجرائم عناوین کیفری درذیل آماده شده است اما میخواهیم به یکی از عمومی ترین این جرائم کمی بپردازیم. در حوزه خانواده و اختلافات میان زوجین گاهی افراد درگیر مانند عدم تفاهم و عدم تساوی حقوق می شوند و باتوجه به ناآگاهی از نتیجه این اختلافات شروع به تهدید یا پرداخت حقوق مالی یا عاطفی همسر خود می شوند. یکی از این موارد پرداخت نفقه و مهریه زوجه است که در بحث طلاق و عسروحرج بسیار قابل تفکر و نشر آگاهی می باشد. وکلای متخصص خانواده در موسسه حقوقی دادآرمان با مشاوره رایگان در دعاوی خانواده ، وکیل طلاق ، حضانت ، نفقه … برآنند تا این آگاهی را در اختیار زوجین قراردهند. همچنین اگر شما مراحل طلاق را انجام داده اید اما برای بحث مهریه نیاز به کمک و راهنمایی دارید، میتوانید از مشاوره حقوقی آنلاین رایگان در زمینه وکیل مهریه این موسسه استفاده کنید.
عناوین کیفری:
۱- سرقت
۲- ترک نفقه
۳- مزاحمت بانوان
۴- جرایم سیاسی
۵- جعل
۶- ارتشاء
۷- اخاذی
۸- جرایم انتخاباتی
۹- جرایم نظام صنفی
۱۰- صدور چک بلامحل
۱۱- مشروبات الکلی
۱۲- بازداشت غیر قانونی
۱۳- جرایم سایبری و رایانه ای
۱۴- جرایم مربوط به پلمپ
۱۵- صدور چک بلامحل
۱۶-سرقت و مفقودی چک
۱۷- افشای اسناد محرمانه و سری دولتی
۱۸- فریب در ازدواج تدلیس در نکاح
۱۹- اختلاس
۲۰- سقط جنین
۲۱- افساد فی الارض
۲۲- جرایم بودجه
۲۳- اقدام علیه امنیت نظامی
۲۴- گواهی خلاف واقع
۲۵- خرید مال مسروقه
۲۶- مزاحمت و ممانعت از حق
۲۷- بی احتیاطی در رانندگی ( فوت یا صدمه )
۲۸- اخلال در نظام اقتصادی کشور
۲۹- استفاده از سند مجعول
۳۰- جرایم سیاسی
۳۱- اسید پاشی
۳۲- کلاهبرداری
۳۳- قماربازی و ربا خواری
۳۴- تصرف عدوانی
۳۵- خیانت در امانت
۳۶- قتل عمد و غیر عمد
۳۷- توهین به مقدسات
۳۸- تخلفات انتظامی قضات
۳۹- ایراد صدمات بدنی
۴۰- معامله به قصد فرار از دین
۴۱- جرایم حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها
۴۲- رابطه نامشروع و اعمال منافی عفت
۴۳- تجاوز
۴۴- تبانی برای بردن مال غیر
۴۵- جرایم نظامی
۴۶- جرایم پست
۴۷- جرایم نظام مهندسی
۴۸- ثبت ملک غیر
۴۹- تخریب و اتلاف اموال
۵۰- جرایم علیه اموال
۵۱- توهین و افتراء
۵۲- قسم و شهادت دروغ
۵۳- خوداری از کمک به مصدومین
۵۴- جرایم حفظ و گسترش فضای سبز
۵۵- اخلال درنظم و آرامش عمومی
۵۶- جرایم و تخلفات راهنمایی و رانندگی
۵۷- تمرد نسبت به مامور دولت
۵۸- آدم ربایی
۵۹- جرایم اطفال
۶۰- جرایم نظام پزشکی
۶۱- محاربه
۶۲- جاسوسی
۵۳- فروش مال غیر
۵۴- تصرف در اموال دولتی
۵۵- فرار زندانیان
۵۶- عضویت در گروههای مخالف نظام
۵۷- افشای سئوالات امتحانی
۵۸- غصب عناوین و مشاغل
۵۹- جرایم مربوط به تامین اجتماعی
۶۰- حدود ( قذف ، تفخیذ ، زنا ، لواط …)
۶۱- تجاوز به عنف
۶۲- تمرد نسبت به مامور دولت
۶۳- افشای اسرار
۶۴- معامله معارض
۶۵- مزاحمت تلفنی
۶۶- جرایم علیه اطفال
۶۷- جرایم علیه اشخاص
۶۸- جرایم حمل و نقل
۶۹- جرایم مربوط به اموات
۷۰- خرابکاری در صنایع و تاسیسات
۷۱- جرایم علیه امنیت کشور
۷۲- استفاده از علایم و البسه نظامی
۷۳- امتناع از تحویل یا تحصیل طفل
۷۴- جرایم مطبوعاتی
۷۵- تهدید به قتل
لینکهای مفید موسسه حقوقی دادآرمان
· خدمات موسسه حقوقی دادآرمان
· وکیل ارث
مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری دعاوی خانواده – ملکی – کیفری و حقوقی
02122904873 - 02122904874
–09128400921 – 09336267878 – 09336267676 –
دادگاه کیفری به بررسی پروندههایی میپردازد که فرد متهم طبق قوانین مجازات اسلامی، قوانین مبارزه با مواد مخدر و … مجرم شناخته شده و برای آن قرار مجازات مانند حبس، شلاق، قصاص و … تعیین شده است. برای آشنایی بیشتر با فعالیت دادگاه کیفری ابتدا باید با شکایات مربوط به آن آشنا شوید و بعد از آن به معرفی انواع جرایم کیفری و این دادگاهها میپردازیم.
دادگاههای کیفری یکی ارگانهای فعال زیرمجموعه قوه قضایی محسوب میشوند که وظایف آنها رسیدگی به پروندههای کیفری است و ازاینحیث در برابر دادگاههای مدنی قرار میگیرند که به دعاوی حقوقی میپردازند.
افراد گمان می کنند شکایت کیفری مختص به برخی جرائم مانند کلاهبرداری- جعل – قتل … است بهتر است بدانید عدم پرداخت نفقه توسط زوج- فروش جهیزیه – توهین و فحاشی در دعاوی خانوادگی نیز در حوزه جرائم کیفری می باشد، می توانید با وکلای خانواده موسسه حقوقی دادآرمان ( وکیل طلاق – وکیل ارث – وکیل مهریه …) مشاوره رایگان آنلاین– تلفنی و حضوری داشته باشید
شکایت از فرد متخلفی که فعالیت او بر اساس قانون اساسی کشور جرم شناخته شود و قاضی بتواند برای آن مجازات تعریف شده در قوه قضاییه تعیین کند را شکایت کیفری مینامند.
مراحل اجرای شکایت کیفری از دادسرا و طرح شکایت از فرد متخلف خطاب به دادستان آغاز میگردد. شخص شاکی بایستی شکواییه خود علیه فرد دیگر را با مشخص نمودن اطلاعات دقیق نظیر اسم و آدرس، نوشتن مشروح شکایت و با ارائه مدارک و مستندات به پیوست، طرح نماید.
طرح این شکواییه محدود به الگوی خاصی نیست و فرم مشخصی برای آن وجود ندارد اما بااینحال بدیهی است که رعایت نظم و ترتیب در عنوان کردن مسائل و استفاده از جملهبندی مناسب و داشتن ایجاز یک مزیت حساب میشود.
یکی از انواع جرایم کیفری، جرائم مالی است. پروندههای مالی بسته به نوعشان اگر مستلزم مجازات زندان، سلب خدمت و انفصال باشد در حیطه پروندههای کیفری قرار میگیرند که در ادامه به معرفی برخی از این جرائم مالی میپردازیم که بررسی پرونده آنها بایستی در دادگاههای کیفری انجام پذیرد و حکم نهایی در آنجا صادر گردد.
۱- رشاء و ارتشاء:
دریافت وجه مالی، سند پرداخت بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم توسط هر یک از مستخدمین و یا کارکنان یکی از قوای سهگان، نیروهای مسلح و همچنین مأمورین خدمات عمومی را ارتشاء میگویند و بنا بر ارزش مالی دریافت شده حکم زندان و انفصالازخدمت علیه متخلفان صادر میشود.
۲- تحصیل مال از طریق نامشروع:
اموالی که از طریق سوءاستفاده از امتیازات تفویض شده مانند جواز صادرات و واردات یا تقلب در توزیع کالا به دست آید نامشروع محسوب شده و علاوه بر رد اصل مال، فرد متخلف به زندان بین سه ماه تا دو سال حبس و جریمه نقدی دوبرابر مال کسب شده محکوم میشود.
۳- خیانت در امانت:
طبق ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات هر فرد متهم به استعمال، تصاحب، تلف یا مفقودی اموال علیه صاحبان آنها که بهصورت اجاره، امانت، وکالت و هر کار با اجرت یا بی اجرت در اختیارشان قرار دادهاند، مجرم شناخته شده و حکم زندان بین شش ماه تا سه سال در نظر گرفته میشود.
۴- پولشویی:
تملک و نگهداری اموالی که از راه غیرقانونی بهدستآمده، تبدیل آن به اموال با منشاء قانونی یا کتمان آن بهعنوان جرم پولشویی شناخته میشود و بنا بر ماده ۹ قانون مبارزه با پولشویی فرد متخلف علاوه بر استرداد درآمد و عواید مربوطه به جریمه نقدی یکچهارم عواید حاصل از جرم محکوم میشوند.
طبق ماده ۲۹۴ قانون آیین دادرسی کیفری، دادگاههای کیفری به پنج دادگاه کیفری یک، دادگاه کیفری دو، دادگاه نظامی، دادگاه انقلاب و دادگاه اطفال و نوجوانان تقسیم میشوند.
در ادامه قصد داریم شما را با دادگاه کیفری یک و دو که بیشتر شکایات مرسوم در آنها بررسی میشوند، معرفی نماییم.
این دو دادگاه طی آخرین تغییرات آیین دادرسی به وجود آمدهاند و دادگاه کیفری استان به دادگاه کیفری یک و دادگاه عمومی جزایی به دادگاه کیفری دو تبدیل شدند.
همانطور که گفته شد دادگاه کیفری همان دادگاه کیفری استان است و در مرکز هر استان و با صلاحدید رئیس قوه قضاییه کشور در حیطه قضایی شهرهای استان برگزار میگردند.
این دادگاههای عموماً با یک رئیس و دو مستشار یا همان ۳ قاضی تشکیل میگردند اما با حضور یک مستشار و یک رئیس نیز جلسه رسمیت دارد.
رأی دادگاه بر اساس نظر اکثریت قضات اعلام میگردد و نظر اقلیت نیز در پرونده ثبت میشود. در این دادگاهها هر یک از طرفین دعوا حداکثر ۳ وکیل انتخاب نماید. جرائمی که در دادگاههای کیفری یک بررسی میشوند از قرار زیر است.
جرائمی که مجازات آن مانند قصاص نفس، اعدام و سنگسار، سلب حیات است.
جرائم سرقت که مستحق مجازات حد سوم ارتکاب سرقت یا حبس ابد است.
جرائم سرقت که مستحق مجازات حد برای بار اول و دوم یا قطع عضو است.
جنایات عمدی که مربوط بهتمامیت جسم مضروب و یا حداقل به میزان نصف دیه کامل فرد باشد.
تخلفاتی که مستحق مجازات تعزیری درجه ۱ تا ۳ هستند (درجه ۱ بیش از ۲۵ سال، درجه ۲ بین ۱۵ تا ۲۵ و درجه ۳ بین ۱۰ تا ۱۵ سال حبس)
دادگاههای جزء در هر شهرستان که به رسیدگی انواع شکایات میپردازند تحت عنوان دادگاه کیفری دو شناخته میشوند.
با حضور یک رئیس یا دادرس علیالبدل جلسات دادگاه کیفری تشکیل شده و در تمامی این جلسات دادستان، معاون دادستان و یا یکی از دادیاران میتوانند حاضر شوند تا از صدور کیفرخواست برای اتهامات مطرح شده دفاع نمایند. دادگاه کیفری دو تنها یک قاضی دارد و جلسات آن در حوزة قضایی هر شهرستان برگزار میگردند.
پس از طرح شکایت رسمی به دادسرا، دادستان و نیروی انتظامی به بررسی و تحقیقات درمورد اتهام مطرح شده میپردازند.
پس از طی این مراحل، با موافقت دادستان با پرونده و صدور قرار جلب از سوی دادرس مراحل رسیدگی به اتهام در دادگاه کیفری آغاز میشود و حکم نهایی باتوجهبه مستندات، دفاعیات شاکی و متهم و توضیحات دادستانی صادر میشود.
بر اساس ماده ۳۰۱ قانون آیین دادرسی دادگاههای کیفری میتوانند بهتمامی شکایات کیفری رسیدگی کنند به جز مواردی که صلاحیت رسیدگی به آنها در دیگر دادگاههای نامبردهشده مانند جرائم مستوجب سلب حیات در دادگاه کیفری یک و جرائم مربوط به دادگاههای نظامی، انقلاب و کودک و نوجوان.
با وجود چندین دادگاه مختلف گاهی افراد برای پیگیری شکایات خود و اینکه نزد کدام دادگاه بروند، دچار سردرگمی میشوند.
حال امیدواریم با آشنایی کامل درمورد دعاوی حقوقی و کیفری و حیطه وظایف دادگاههای کیفری بتوانید تصویر روشنتری برای طرح شکایات خود پیدا کرده باشید. همچنین میتوانید با استفاده از مشاوره تخصصی حقوقی دادآرمان بهتر در این مسیر بردارید.
جـرم چیست؟
طبق قانونِ مجازاتِ اسلامی، به هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است، جرم میگویند.
جرم عملی است که نظم عمومی در جامعه را مختل میکند و به این دلیل برای آن مجازات تعیین شده است. نظم عمومی عبارت است از امنیت خاطر و آرامش مردم جامعه. در ادامة این مطلب به دستهبندی انواع جرم و مجازات آنها میپردازیم.
– سه عنصر مشترک در هر جرم:
*قانونی؛ یعنی وصف مجرمانه به تعیین قانون باشد.
*معنوی؛ یعنی جرم باید با قصد و نیت مجرمانه باشد.
* مادی؛ یعنی جرم بهصورت عمل فیزیکی انجام شده باشد.
در قانون مجازات اسلامی، ارتکاب جرم عمدی یا غیرعمدی است. عمدی یا غیرعمدی بودن جرم ناظر به عنصر معنوی است.
جرم عمدی حالتی که فرد هم قصد فعل و هم قصد نتیجة حاصل از آن را دارد.
جرم غیرعمدی یعنی فرد قصد فعل را داشته ولی نتیجة رخداده، نتیجة مدنظر وی نبوده است. جرم غیرعمدی میتواند شبه عمد باشد یا خطای محض که در مورد اخیر فرد نه قصد فعل دارد و نه قصد نتیجه؛ مثل فعل در حال خواب.
ارتکاب اعمال در موارد ذکر شده ناظر به اثبات سوءنیت مجرم و استثنائاتی بود که ذکر شد. اما جرایمی هستند که بهمحض ارتکاب، سوءِنیت در آنها مفروض است. این جرایم مادی صرف هستند، از جمله صدور چک پرداخت نشدنی و تخلفات راهنماییورانندگی.
مجازات واکنش جامعه و سیستم حقوقی به انجام عملی مغایر با قانون است.
اصول حاکم بر مجازات
باید قانونی باشند.
شخصی باشند (یعنی فقط مرتکب، مجازات شود). مگر استثنا مسئولیت عاقله (مسئولیت ناشی از فعل غیر) که تعریف مختصری ارائه میکنیم؛ مسئولیت عاقله حکم قراردادی اجتماعی را در میان قبایل پیش از اسلام داشته که پس از اسلام هم ابقا شده است. به این معنا که اقوام و قبیله فرد نیز مسئول اعمال و جرایم او هستند که به نظر میرسد در دنیای امروز نیاز به کمی تجدیدنظر دارد. این مسئولیت در جنایات خطای محض و قتل مطرح میشود. برای مثال: «… درصورتیکه مرتکب مالی نداشته باشد در خصوص قتل عمد، ولی میتواند دیه را از عاقله بگیرد…» البته این مسئولیت در عناوینی محدود شده است که بهتفصیل در قانون آمده.
فردی باشند (یعنی متناسب با خصوصیات مرتکب باشد).
مساوی باشند؛ در قبال هرکس که مرتکب جرم مشابهی شده است.
در قانون مجازات اسلامی، ٤ نوع مجازات داریم: حدود، قصاص، دیات، و تعزیرات.
حدود، قصاص، دیات، تعزیرات
حدود: مجازاتی هستند که موجب، نوع، میزان و کیفیت اجرای آن در شرع آمده است.
قصاص: که مجازات اصلی جنایات عمدی بر نفس، اعضا و منافع است.
دیات: که مالی است که در شرع برای جنایات غیرعمدی بر نفس، اعضا و منافع یا جنایات عمدی درصورتیکه به قصاص نینجامد.
تعزیرات: که مجازاتی است غیر از موارد بالا، هرگاه فرد مرتکب خلاف شرع یا مقررات حکومتی شود.
به این معنا که میتوانند انگیزة مرتکب و وضعیت ذهنی او، شیوة ارتکاب جرم، سوابق فرد یا اقدامات او پس از جنایت را در مجازات او دخالت دهند و بهتناسب مجازات را مخفف یا مشدد نمایند.
مجازات جرایم تعزیری در قانون مصوب ۹۲ به ۸ درجه، از شدید تا خفیف، تقسیمبندی شدهاند. به این معنا که درجة اول مجازات؛ حبس بیش از ۲۵ سال، جزای نقدی بیش از ۱ میلیارد ریال، مصادرة کل اموال و انحلال شخص حقوقی است، این شدیدترین درجه است.
از طرف دیگر درجه هشتم شامل حبس تا سه ماه، جزای نقدی تا ده میلیون ریال و شلاق تا ده ضربه است. مجازاتی که تا به اینجا از آنها صحبت شد، مجازات اصلی جرم هستند.
جرم میتواند مجازات تکمیلی (تتمیمی) و تبعی هم داشته باشد که به تعریف مختصری از آنها اشاره میشود.
مجازاتی است که علاوه بر مجازات اصلی بر مجرم بار میشود. این مجازات حتماً باید در حکم ذکر شوند اما میتواند اختیاری باشد یا حتی اجباری مثل ضبط اشیای تحصیل شده از جرم.
بهعنوان اثری است که بر محکومیت بزهکار بار میشود. یعنی اولاً در حکم ذکر نمیشود و ثانیاً پس از اجرای حکم و گذشت زمانی که مدنظر قانونگذار است مجرم میتواند اعادة حیثیت کند. در صورت پیشبینی در قانون، قاضی مجبور به اعمال آن است.
تمامی موارد گفته شده دررابطهبا اشخاص حقیقی یعنی افراد بود، اما در سال ٩٢ جرائم و مجازات اشخاص حقوقی هم پیشبینی شده است.
شخص حقوقی به شرکتها، مؤسسات، نهادها و … گفته میشود که مستقلاً طرف حق قرار میگیرند و دارای مسئولیت میشوند.
مجازات شخص حقوقی میتواند بهصورت انحلال آن، مصادرة کل اموال آن، ممنوعیت از یک یا چند فعالیت شغلی، ممنوعیت از دعوت عمومی برای افزایش سرمایه، ممنوعیت از اصدار برخی اسناد تجاری، جزای نقدی یا انتشار حکم محکومیت به وسیلة رسانهها باشد.
پس بهطورکلی مجازاتها برحسب موضوع، به بدنی، سلب یا محدودکنندة آزادی، مالی، ممنوعیت از اشتغال، سالب حق، سالب حیثیت و محرومیت از خدمات عمومی تقسیم میشوند. مجازاتها گاهی به واسطة عفو، گذشت شاکی، نسخ قانونی، مرور زمان، توبة مجرم، قاعده درأ یا فوت محکوم سقوط میکنند.
انواع جرایم کیفری بیش از ۷۰ مورد است که ما بخشی از آن را نامبرده و همراه توضیح به شما ارائه میدهیم.
از انواع جرایم کیفری سرقت یا دزدی یک عمل مجرمانه و غیرقانونی است که در ماده ۲۶۵ قانون مجازات اسلامی تعریف شده است. در این ماده آمده است که سرقت عبارت از ربودن مال متعلق به غیر است.
باتوجهبه این ماده میتوان گفت که اگر کسی مال متعلق به فرد دیگری را برباید، سارق است.
متعلق بدون مال به دیگری هم شخص حقیقی مثل افراد در سطح جامعه را شامل میشود و هم اشخاص حقوقی مثل شرکتها و اموال دولتی را شامل میشود.
جرم سرقت مانند هم جرم دیگری برای اینکه شکل بگیرد باید دارای سه عنصر قانونی، روانی و مادی باشد. در واقع جمع این سه رکن با یکدیگر باعث میشود آنچه ما به آن جرم سرقت میگوییم ایجاد شود.
بیتردید غایت نظم اجتماعی و هدف از وضع قوانین در هر جامعهای، حفظ حقوق و آزادیهای افرادی است که آن اجتماع را تشکیل دادهاند.
به تجربه ثابت شده است که تأمین منافع افراد و حفظ مصالح جامعه، در سایه احترام به حقوق و آزادی افراد آن فراهم خواهد شد.
به همین دلیل، امروزه قانون بهعنوان مظهر قدرت اجتماعی، وسیلهای برای جلوگیری از هرگونه تصادم و تجاوز به حقوق فردی و اجتماعی است.
اکنون سعی قانونگذار بر این است که با وضع و اجرای صحیح قانون، حقوق و آزادیهای افراد جامعه را در حد اعلای خود حفظ کند. از آسیبپذیرترین اقشار جامعه اطفال و بانوان هستند.
به همین دلیل، در قوانین کشورهای مختلف، از جمله کشور ما، برای مقابله با تعرض به حقوق آنان، قوانین و مقررات ویژهای وضع شده است. در ادامه، این قوانین را بررسی میکنیم.
در تعریف جرم جعل میتوان گفت که عبارت است از: ساختن یا تغییر آگاهانه نوشته یا سند، ساختن مهر یا امضای اشخاص رسمی یا غیررسمی، خراشیدن، تراشیدن، قلم بردن، الحاق، محو، اثبات، سیاه کردن یا دست بردن بدون اجازه صاحب آن بهقصد جازدن آنها بهعنوان اصل برای استفاده خود یا دیگری و به ضرر غیر.
یکی دیگر از انواع جرایم کیفری است. بازداشت در لغت، به معنای «منع، ممانعت، حبس، توقیف و زندان» آمده است.
در اصطلاح حقوقی، بازداشت متهم عبارت است از سلب آزادی متهم و زندانی کردن او در قسمتی از تحقیقات مقدماتی توسط مقام قضایی صالح.
باتوجهبه اصل سی و دوم قانون اساسی که مقرر میدارد: «هیچکس را نمیتوان دستگیر کرد، مگر بهحکم و ترتیبی که قانون معین میکند …»
چنانچه مأمور اجرای قانون بدون مجوز قانونی از مقام صالح، اقدام به دستگیری و بازداشت فردی کند، مرتکب عمل «بازداشت غیرقانونی» شده است.
برای پاسخ به سؤال جرم سقط جنین چیست؟
باید گفت برطبق قانون مجازات اسلامی هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است انواع جرایم کیفری محسوب میشود.
اگر فردی با عمد و آگاهی بهواسطه ضرب یا اذیت و آزار زن حامله موجب سقط جنین او شود جرم محسوب میشود و همچنین اگر پزشک یا ماما و یا داروفروش و افراد خاص اقدام به تهیه وسایل سقط جنین بکنند و یا اقدامی برای سقط جنین انجام دهند به مجازات مقرر در قانون محکوم میشوند.
نکته قابلتوجه این است که زمانی جرم سقط جنین محقق میشود که جنین زنده خارج نشود ولی چنانچه آزار اذیت زن و یا حتی ایراد ضرب جرح باعث وضع حمل قبل از موعد شود ولی جنین زنده به دنیا بیاید و زنده بماند جرم سقط جنین محقق نشده است.
اختلاس در لغت به معنی برداشتن شیء یا مال یا وجوه دولتی است. اما در اصطلاح فقهی، اختلاس به معنی ربودن مال منقول دیگری از غیر حرز و از راه حیله و توسل بهزور میباشد.
از نظر حقوق و جزا نیز اختلاس عبارت است از تصاحب و بردن وجه یا مال متعلق به دولت و بیتالمال یا اشیای سپرده شده به یکی از کارکنان دولت یا مأموران به خدمات عمومی اعم از رسمی و غیررسمی و سایر نهادهای انقلابی میباشد؛
بنابراین اختلاس یکی از تعدیّات کارمندان دولت و مأموران به خدمات عمومی است که به دلیل انجاموظیفه نسبت به اموال و وجوه عمومی و بیتالمال یا متعلق به اشخاصی که به آنها سپرده شده است، مرتکب میشوند.
بهعبارتدیگر، اختلاس نوع خاصی از خیانتدرامانت است که مأموران دولتی از طریق تصاحب وجوه و اموالی که برحسب وظیفه به آنها سپرده شده است، مرتکب میشوند.
جرم اسیدپاشی طبق قانون زمانی رخ میدهد که «هر کس عمداً پاشیدن اسید یا هر نوع ترکیبات شیمیایی دیگر با هر میزان غلظت موجب جنایت بر نفس، عضو و منفعت شود در صورت مطالبه از ناحیه مجنی علیه یا ولی دم حسب مورد با رعایت شرایط عمومی و اختصاصی قصاص، به قصاص نفس یا قصاص عضو محکوم میشود و در غیر این صورت مطابق قانون دیه و تعزیر عمل میشود.»
بهعبارتدیگر برای تحقق جرم اسیدپاشی باید گفت اولاً شخصی که این عمل را مرتکب میشود باید با عمد و آگاهی انجام دهد و دوما عمل پاشیدن اسید موجب نقص یا آسیبی به یکی از اعضای بدن فرد شود که در این صورت جرم اسیدپاشی رخداده و حسب مورد مجازات میگردد.
کلاهبرداری در لغت به معنای شیادی و حقهبازی، به فریب و دروغ مال دیگران را گرفتن میباشد.
جرایم علیه اشخاص
جرایم علیه اموال و جرایم علیه امنیت
جرم کلاهبرداری
جزو جرایم علیه اموال محسوب میگردد که امروزه گسترش پیدا کرده است. عنصر قانونی جرم یعنی اینکه آن عمل ارتکابی طبق قانون جرم محسوب شده باشد.
کلاهبرداری در قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری، جرم شناخته شده است، برطبق ماده ۱ این قانون “هر کس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکتها، تجارتخانههای یا کارخانهها یا مؤسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد و یا به امور غیرواقع امیدوار نماید
یا از حوادث و پیشامدهای غیرواقع بترساند و یا اسم و یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال یا اسناد یا حوالهجات یا قبوض یا مفاصاحساب و امثال آنها تحصیلکرده و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب و علاوه بر رد اصل مال به صاحبش، به حبس از یک تا ۷ سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است، محکوم میشود.
طبق ماده فوق کلاهبرداری از طریق فریبدادن افراد با استفاده از وسایل متقلبانه صورت میگیرد، برای مثال کلاهبردار ممکن است خود را دارای شرکت یا سرمایهدار معرفی کند و برای این کار وسایل تقلبی فراهم کند تا بتوانند اعتماد مردم را جلب کرده و تا اموال و دارای مردم را بگیرد و با خود ببرد، اینگونه کلاهبرداری صورت میگیرد.
یکی از انواع جرایم کیفری مهمی که هم در آیات و روایات متعدد بر مذموم بودن آن تأکید شده و هم در قوانین تعزیراتی برای آن مجازاتهای خاصی در نظر گرفته شده است، جرم خیانتدرامانت است.
خیانت به معنای پیمانشکنی، نقض عهد، بیوفایی و رعایت نکردن امانتداری است و امانت در اصطلاح عبارت از مالی است که بهوسیله یکی از عقود امانی یا بهحکم قانون نزد شخصی باشد.
خیانتدرامانت در قانون مجازات اسلامی جرم بوده و برای مرتکبان آن مجازات تعیین شده و خسارت زیاندیده نیز باید جبران شود.
جرم خیانتدرامانت در قانون تعریف نشده است اما حقوقدانان باتوجهبه مصادیق مذکور در مواد ۶۷۳ و ۶۷۴ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ خیانتدرامانت را به عمل عمدی و برخلاف امانت امین به ضرر صاحبمال تعریف کردهاند.
بر اساس ماده ۶۷۳ این قانون، «هر کس از سفید مهر یا سفید امضایی که به او سپرده شده یا به هر طریق به دست آورده است، سوءاستفاده کند، به یک تا سه سال حبس محکوم خواهد شد.»
همچنین بر اساس ماده ۶۷۴ نیز «هرگاه اموال منقول یا غیرمنقول یا نوشتههایی از قبیل سفته، چک، قبض و نظایر آن بهعنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بیاجرت به کسی داده شده و بنابراین بوده است که اشیای مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده، آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود کند، به حبس از ۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.»
باتوجهبه این مواد، خیانتدرامانت عبارت است از استعمال، تصاحب، تلف یا مفقود کردن توأم با سوءنیت مالی که از طرف مالک یا متصرف قانونی به کسی سپرده شده و بنا بر استرداد یا به مصرف معین رسانیدن آن بوده است
لینکهای مفید موسسه حقوقی دادآرمان
· خدمات موسسه حقوقی دادآرمان
· وکیل ارث
مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری دعاوی خانواده – ملکی – کیفری و حقوقی
02122904873 - 02122904874
–09128400921 – 09336267878 – 09336267676 –
اگر نیاز داری با یک وکیل با تجربه مشورت کنی با شماره تلفن بهترین وکیل در تهران تماس بگیر.
وکیل ملکی، وکیل پایه یک دادگستری است که در زمینه ی املاک فعالیت می کند و افراد را در خصوص امور مربوط به املاک اعم از دعاوی ملکی، معاملات ملکی، نحوه تنظیم قراردادهای ملکی و غیره راهنمایی می کند. وکیل ملکی علاوه بر اینکه افراد را به صورت حضوری در دفتر خود مشاوره می دهد، به صورت غیر حضوری نیز راهنمایی می کند؛ مانند مشاوره ی تلفنی و مشاوره ی آنلاین.بهتر است بدانید که توقیف ملک توسط خانم جهت مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت به دلیل عدم آگاهی زوج در این باره می تواند باغث مزایده ملک و کاهش قیمت آن توسط کارشناس شود، وکلای خانواده موسسه حقوقی دادآرمان (وکیل ارث – وکیل مهریه – وکیل طلاق …. ) با مشاوره رایگان آنلاین- تلفنی و حضوری ، می توانند موکلین را در این باره راهنمایی کنند
امروزه وکیل ملکی آنلاین یکی از پر کاربرد ترین شیوه های مشاوره توسط وکیل ملکی است و از این طریق کاربران فضای مجازی می توانند سوالات ملکی خود را مطرح و وکیل ملکی آنلاین به صورت غیر حضوری آنها را راهنمایی کند.
امروزه طرح سوالات ملکی در فضای مجازی و مشاوره غیر حضوری توسط وکیل ملکی آنلاین بسیار رایج شده است؛ اما سوال اینجاست، چرا مشاوره ی ملکی غیر حضوری توسط وکیل ملکی آنلاین طرفداران زیادی پیدا کرده و افراد بیشتر از گذشته سعی می کنند به پاسخ سوالات و مشکلات ملکی خود به صورت مجازی و با کمک وکیل ملکی آنلاین برسند. دلیل افزایش طرح پرسش ملکی در فضای مجازی، مزایا و امتیازاتی است که مشاوره توسط وکیل ملکی آنلاین دارد، که به چند مورد از این مزایا اشاره می کنیم.
۱- صرفه جویی در زمان: چنانچه افراد مشکل یا سوالی در خصوص املاک داشته باشند و بخواهند برای حل مشکل خود به یک وکیل ملکی با تجربه به صورت حضوری مراجعه نمایند، این امر مستلزم صرف زمان برای رفتن به دفتر وکیل است؛ اما امروزه به دلیل افزایش ترافیک و همچنین ازدحام در ایستگاه های مترو و اتوبوس ها، رفتن به دفتر وکیل بسیار زمان بر است؛ اما اگر کاربران سوالات و مشکلات ملکی خود را به صورت غیر حضوری با وکیل ملکی آنلاین مطرح کنند، دیگر نیازی به صرف وقت زیاد برای رفتن به دفتر وکیل نمی باشند و کاربران می توانند حتی در منزل خود از طریق فضای مجازی با وکیل ملکی آنلاین ارتباط برقرار کنند و سوالات خود را در خصوص املاک مطرح نمایند و به پاسخ مناسب خود برسند. در واقع صرفه جویی در وقت برای آن دسته از افرادی که مشغله ی زیادی دارند و زمان کافی برای رفتن به دفتر وکیل ملکی را ندارند، امتیاز و مزیت بزرگی است که به افراد پر مشغله نیز این امکان را می دهد تا بتوانند با صرف کمترین زمان ممکن، سوالات ملکی خود را با یک وکیل ملکی انلاین که در کار خود بسیار با تجربه و کاردان است، مطرح کنند و مشکل ملکی خود را از طریق غیر حضوری حل و فصل نمایند.
۲- صرفه جویی در هزینه: یکی دیگر از مزایای مشاوره توسط وکیل ملکی آنلاین، صرفه جویی در هزینه است. افراد برای مشاوره ی ملکی حضوری باید به دفتر وکیل ملکی مراجعه نمایند و هزینه ی مشاوره های گرانی را پرداخت نمایند؛ اما مشاوره توسط وکیل ملکی انلاین رایگان است یا هزینه کمی دارد. در واقع وکیل ملکی آنلاین با مشاوره ی رایگان یا کم هزینه این امکان را فراهم کرده است که افرادی که از استطاعت مالی برای پرداخت هزینه مشاوره حضوری وکیل برخوردار نیستند، بتوانند از طریق فضای مجازی مشاوره ی غیر حضوری دریافت کنند؛ در غیر این صورت باید به دلیل عدم توانایی مالی از طرح سوالات ملکی خود صرف نظر نموده و نتوانند مشکلات ملکی خود را حل کنند و از این رو ممکن است دچار ضرر و زیان شوند و حق وی به دلیل نا آگاهی از قوانین ملکی و رویه دادگاه، ضایع شده و به حق خود نرسند.
۳- در دسترس بودن وکیل ملکی آنلاین: امروزه برقراری ارتباط با وکیل ملکی انلاین بسیار ساده و آسان است و همه ی افراد می توانند از طریق گوشی هوشمند خود وارد فضای مجازی شده و به صورت غیر حضوری سوالات ملکی خود را با وکیل ملکی آنلاین مطرح و در مورد مشکلات ملکی خود با وکیل ملکی آنلاین مشورت نمایند.
۴- تخصص و تجربه ی وکیل ملکی آنلاین: وکیل ملکی آنلاین در زمینه پیگیری دعاوی ملکی تجربه و تخصص دارد و به دلیل آگاهی از همه ی قوانین ملکی خصوصاً قوانین جدید و رویه دادگاه ها در رسیدگی به پرونده های ملکی می تواند کاربران را به نحو مقتضی راهنمایی کند و به آنها در خصوص انجام معاملات و قراردادهای ملکی مشاوره دهد و به این ترتیب به حل و فصل اختلافات بین افراد کمک بسزایی نماید.
۵- پاسخگویی سریع: وکیل ملکی آنلاین به سوالات ملکی کاربران در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ می دهد و در ساعات زیادی در شبانه روز آنها را راهنمایی می کند و حتی ممکن است کاربران را به صورت شبانه روزی راهنمایی کند؛ از این رو کاربران می توانند به صورت شبانه روزی سوالات خود را مطرح و مشکلات ملکی خود را با وکیل ملکی آنلاین در میان گذاشته و او نیز راهکارهای مناسب را در اختیار کاربران قرار می دهد و آنها را مشاوره و راهنمایی کند.
۶- ارائه مدارک به صورت آنلاین: چنانچه کاربران برای حل مشکلات ملکی خود به یک وکیل ملکی آنلاین مراجعه کنند، می توانند در صورت لزوم و با تشخیص وکیل ملکی آنلاین، اسناد و مدارک خود را به صورت غیر حضوری برای وکیل ارسال کنند تا او بتواند با بررسی و مطالعه ی مدارک، افراد را دقیق تر راهنمایی کند و پاسخ مناسب تری به آنها ارائه دهد.
چنانچه افراد در خصوص املاک، چه در زمینه دعاوی ملکی و یا انجام معاملات و قراردادهای ملکی، سوال یا مشکلی داشته باشند، می توانند ابتدا به یک وکیل ملکی انلاین که در خصوص املاک تجربه و تخصص زیادی دارد، به صورت غیر حضوری و از طریق فضای مجازی مراجعه نمایند و با وی در خصوص مشکل و سوال خود مشورت کنند و چنانچه به دلیل پیچیدگی موضوع ملکی، نیاز به رویت و بررسی بیشتر اسناد و مدارک توسط وکیل ملکی آنلاین به صورت حضوری باشد، کاربران می توانند به صورت حضوری با وکیل ملکی در دفتر وی ملاقات کرده و در خصوص پرونده ی ملکی خود با او مشورت کنند.
پس از مراجعه ی حضوری به وکیل ملکی انلاین و دریافت مشاوره ی حضوری از وکیل ملکی، افراد می توانند در صورت لزوم و به دلیل پیچیدگی پرونده ی ملکی خود برای پیگیری پرونده در مراجع قضایی به وکیل ملکی وکالت دهند تا وکیل با استفاده از دانش و تجربه خود در این زمینه پرونده را پیگیری نماید.
چنانچه موکلین پیگیری پرونده ی خود را به یک وکیل با تجربه و کاردان بسپارند، از اطاله دادرسی و طولانی شدن زمان رسیدگی به پرونده جلوگیری خواهد شد و احتمال موفقیت پرونده ی ملکی نیز بیشتر می شود.
امروزه به دلیل نسخ برخی قوانین و اضافه شدن قوانین جدید ملکی و نا آگاهی افراد از این قوانین، ممکن است در زمان انجام معاملات ملکی یا انعقاد قراردادهای ملکی، قوانین مد نظر طرفین قرارداد یا معامله قرار نگیرد و آنها از حقوق خود در معامله و قرارداد هیچ گونه اطلاعی نداشته باشند، از این رو پس از معامله یا عقد قرارداد با مشکل روبرو شده و برای حل اختلاف میان خود، نیازمند مراجعه به دادگاه ها باشند. اما اگر افراد قبل از انجام معامله یا قرارداد ملکی با یک وکیل ملکی با تجربه که می تواند یک وکیل ملکی آنلاین باشد، مشورت کنند، وکیل ملکی آنلاین آنها را از قوانین ملکی در خصوص خرید و فروش املاک یا عقد قرارداد های ملکی مطلع کرده و به این ترتیب از بروز اختلافات، پس از معامله املاک یا انعقاد قرارداد و تضییع حقوق هر یک از طرفین جلوگیری خواهد شد.
همچنین در خصوص دعاوی ملکی باید گفت، بسیاری از افراد با قوانین ملکی به ویژه قوانین جدید و رویه مراجع قضایی برای رسیدگی به پرونده های ملکی آگاه نیستند و نمی توانند به درستی از حقوق خود در دادگاه دفاع کرده و اسناد و مدارک لازم را برای اثبات ادعای خود در دادگاه ارائه نمایند و این امر، علاوه بر اینکه موجب طولانی شدن زمان رسیدگی به پرونده می شود، احتمال موفقیت پرونده ملکی را کاهش می دهد و ممکن است، رأی به نفع شما صادر نشود و از این رو به حق خود نرسیده و متضرر شوید. به همین دلیل باید قبل از هر گونه شکایت ملکی با یک وکیل ملکی آنلاین مشورت کرده و از حقوق خود و قوانین ملکی و رویه مراجع قضایی آگاه شوید، سپس اقدام به طرح شکایت نمایید و یا در صورت لزوم پس از مشاوره ی غیر حضوری توسط وکیل ملکی آنلاین به وی به صورت حضوری مراجعه کرده و برای دریافت راهنمایی های بیشتر و یا پیگیری پرونده به او وکالت داده تا هم از اتلاف وقت جلوگیری شود و هم احتمال موفقیت پرونده افزایش یابد.
دعاوی ملکی یکی از مواردی است که وکیل ملکی آنلاین در خصوص آن کاربران را راهنمایی می کند و به سوالات آنها در این زمینه پاسخ می دهد. چنانچه افراد درگیر پرونده ی ملکی باشند و بخواهند برای پیگیری پرونده ی خود در مراجع قضایی راهنمایی و مشاوره های لازم را دریافت کنند، وکیل ملکی آنلاین بهترین گزینه است که می تواند کاربران را به صورت شبانه روزی و با هزینه ی کم یا رایگان و در کوتاهترین زمان ممکن راهنمایی کند. اکنون برای آشنایی بیشتر در مورد دعاوی ملکی، در خصوص آن توضیحاتی ارائه می دهیم تا بدانیم وکیل ملکی آنلاین در خصوص کدام دعاوی می تواند کاربران را راهنمایی کند.
دعاوی ملکی به سه دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
* دعاوی ملکی حقوقی
* دعاوی ملکی ثبتی
* دعاوی ملکی کیفری
وکیل ملکی آنلاین می تواند در خصوص دعاوی فوق کاربران را راهنمایی کند و راهکارهای مناسب را برای پیگیری دعاوی ملکی به آنها ارائه دهد.
توصیه می شود ،افراد قبل از انجام معاملات و قراردادهای ملکی یا طرح شکایت ملکی در حوزه ی حقوقی ابتدا با یک وکیل ملکی مشورت نمایند که می تواند یک وکیل ملکی آنلاین باشد که به دلیل صرفه جویی در وقت و هزینه و دسترسی آسان به وی و ارائه مدارک به صورت غیر حضوری، بهترین گزینه برای مشاوره افراد در حوزه ی ملکی است.
وکیل ملکی انلاین، کاربران را در تمام زمینه های ملکی از جمله دعاوی حقوقی ملکی راهنمایی می کند و برای حل مشکل آنها کمک بسزایی می نماید و کاربران می توانند با کمترین هزینه و یا رایگان و در کوتاهترین زمان ممکن از دانش و تجربه وی در جهت رفع مشکل ملکی خود استفاده نمایند.
دعاوی ملکی حقوقی، آن دسته از دعاوی هستند، که به دلیل نا آگاهی افراد از قوانین در زمان انجام معاملات ملکی یا انعقاد قراردادهای ملکی و غیره واقع می شوند و در زمان رسیدگی به این قوانین جرمی مطرح نیست.
برخی از این قوانین که وکیل ملکی آنلاین می تواند کاربران را راهنمایی نماید ،عبارتند از:
۱- الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی
۲- الزام به فک رهن
۳- تخلیه اماکن تجاری
۴- الزام به تنظیم سند
۵- الزام به اخذ پایان کار ساختمان
۶- مطالبه اجرت المثل ایام تصرف املاک
۷- تعدیل اجاره بهای املاک براساس عرف محل
۸- دعوای مطالبه ی سرقفلی
و بسیاری از دعاوی دیگری که در حوزه ی املاک واقع شده، که به دلیل مطلع نبودن افراد از قوانین رخ داده است و در این زمینه جرمی اتفاق نیفتاده است.
مشاوره وکیل ملکی آنلاین در خصوص دعاوی ثبتی ملکی
دعاوی ثبتی ملکی همان دعاوی حقوقی ملکی هستند که در حوزه ثبتی واقع شده اند؛
برخی از دعاوی ثبتی ملکی که وکیل ملکی آنلاین کاربران را در خصوص آنها راهنمایی می کند عبارتند از:
۱- دعوای ابطال سند رسمی ملک مشاع: برای باطل کردن سند ملک مشاع (مشترک) باید به دادگاه صالح مراجعه کرد و پس از طرح دادخواست، با حکم قطعی دادگاه، اقدام به ابطال سند رسمی ملک مشاع نمود.
۲- دعوای افراز ملک مشاع: چنانچه دو یا چند نفر به صورت مشاع مالک یک ملک باشند، مانند املاک ورثه ای و یکی از مالکین بخواهد سهم خود را از دیگر مالکان جدا کند، باید به دادگاه صالح مراجعه کند و با تقدیم دادخواست افراز ملک مشاع، با حکم قطعی دادگاه سهم خود را از شرکای دیگر ملک مشاع جدا کند.
۳- ابطال سند مالکیت معارض: اگر دو سند مالکیت، جزئا یا کلا از نظر اصل یا حدود یا حقوق ارتفاقی ملک با هم تعارض داشته باشند، سند مالکیتی که ثبت آن نسبت به دیگری موخر (عقب تر) است، از نظر قانون، سند مالکیت معارض محسوب می شود. تا مانی که سند مالکیتی که زودتر ثبت شده است با حکم قطعی دادگاه ابطال نشده باشد، معتبر تلقی می شود و سند مالکیت موخر که سند معارض است تا زمان صدور حکم قطعی دادگاه نامعتبر شناخته می شود.
وکیل ملکی آنلاین در خصوص حل و فصل دعاوی ثبتی ملکی تجربه و تخصص زیادی دارد و می تواند با استفاده از تجربه و دانش خود که در این زمینه دارد، کاربران را راهنمایی کند و مراجعه به وکیل ملکی آنلاین می تواند اولین گام برای پیگیری دعاوی ثبتی باشد.
۴- ابطال اجراییه ثبتی ملک: چنانچه دستور اجرای اسناد لازم الاجرا صادر شود، در صورتی که مغایر با مفاد سند رسمی یا قانون باشد، متضرر (خواهان) می تواند به دادگاه صالح شکایت کند و دادخواست خود را مبنی بر ابطال اجراییه ثبتی ملک به دادگاه تقدیم نماید. طبق ماده ۵ قانون اصلاح بعضی از مواد قانون ثبت و قانون دفاتر اسناد رسمی، اگر دادگاه دلایل شاکی را محکم بداند یا در اجرای سند مالکیت ضرر و زیان جبران ناپذیری باشد، به درخواست خواهان بعد از اخذ تامین، قرار توقیف عملیات اجرایی صادر می شود.
وکیل ملکی انلاین که در حوزه امور ثبتی نیز فعالیت دارد می تواند کاربران را در خصوص دعوای ابطال اجراییه ثبتی ملک و همچنین سایر دعاوی ملکی ثبتی نیز آنها را به صورت غیر حضوری و رایگان راهنمایی کند.
مشاوره وکیل ملکی انلاین در خصوص دعاوی ملکی کیفری
دعاوی ملکی کیفری دعاوی هستند که در حوزه ی ملکی واقع شده و جرمی در این زمینه رخ داده است و مرتکب آن، از نظر قانون مجرم تلقی می شود و برای آن مجازاتی تعیین می گردد، دعاوی ملکی کیفری که وکیل ملکی آنلاین کاربران را در خصوص آنها راهنمایی می کند، مانند دعوای رفع مزاحمت ملکی، دعوای رفع تصرف عدوانی، دعوای فروش ملک غیر و جعل اسناد ملکی و غیره.
یکی دیگر از موضوعات ملکی که وکیل ملکی انلاین کاربران را راهنمایی می کند، قراردادهای ملکی است. انعقاد قراردادهای ملکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا در قراردادهای ملکی به حقوق طرفین قرارداد اشاره می شود و در صورت بروز اختلاف بین طرفین قرارداد و مراجعه آنها به مراجع قضایی، دادگاه مفاد قرارداد را ملاک حل اختلاف و صدور حکم قرار می دهد؛ پس نحوه ی انعقاد قرارداد و درج مفاد صحیح و قانونی در آن اهمیت زیادی دارد.
چنانچه افراد در زمان انعقاد قرارداد ملکی مانند قرارداد مشارکت در ساخت و قرارداد پیش فروش آپارتمان و غیره از حقوق خود در این خصوص مطلع نباشند و ندانند کدام مفاد قرارداد به نفع یا ضرر آنها است و کدام مفاد باید در قرارداد قید شود، ممکن است پس از انعقاد قرارداد بین طرفین اختلاف به وجود آید که به ضرر یکی از آنها باشد و برای حل این اختلاف باید به دادگاه مراجعه نمایند. پس توصیه می شود قبل از انعقاد قراردادهای ملکی، طرفین قرارداد با وکیل ملکی آنلاین مشورت کنند و از حقوق خود آگاه شوند، سپس اقدام به عقد قرارداد نمایند.
لینکهای مفید موسسه حقوقی دادآرمان
· خدمات موسسه حقوقی دادآرمان
· وکیل ارث
مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری دعاوی خانواده – ملکی – کیفری و حقوقی
02122904873 - 02122904874
–09128400921 – 09336267878 – 09336267676 –
بهترین وکیل ملکی از نظر ما، وکیلی است که ساختار و چهارچوب دادگاه های مربوط به ملک را بشناسد، پرونده را به خوبی بشناسد و برای شما و پرونده تان دلسوزی کند.وکیلی که بتواند شما در محاکم قضایی پیروز بیرون بیاورد، به نظر ما بهترین وکیل ملکی است که می توانید اختیار کنید پس توصیه ما به شما این است که با مراجعه به بهترین موسسه حقوقی و با در اختیار گرفتن بهترین وکیل ملکی تهران ، از دادگاه های مربوط به ملک پیروزمندانه بیرون بیایید.
وکیل ملکی یک وکیل پایه یک دادگستری است که به قوانین و دعاوی ملکی و رویه مراجع قضایی در رسیدگی به پرونده های ملکی تجربه و تخصص دارد .
امروزه به دلیل پیچیدگی انواع قراردادها و معاملات ملکی اعم از خرید و فروش یا اجاره املاک و عدم آگاهی افراد از قوانین ملکی ، مشکلات و اختلافات زیادی در انجام معاملات بین طرفین قراردادها و معاملات ملکی به وجود می آید، که گاهی برای حل و فصل این اختلافات نیاز به مراجعه ی طرفین به مراجع قضایی و می باشد.
وکیل ملکی می تواند افراد را در جهت انجام معاملات ملکی صحیح یا انعقاد قراردادهای ملکی به شیوه ی قانونی راهنمایی و مشاوره نماید و حضور یک وکیل ملکی با تجربه در زمان عقد قراردادها یا معاملات ملکی به کاهش اختلافات بین طرفین ، پس از انجام معاملات کمک بسزایی نماید.
وکیل ملکی به دلیل تجربه و تخصصی که در مشاوره و پیگیری پرونده های ملکی دارد ، می تواند با قبول وکالت موکلین در دعاوی ملکی ، احتمال موفقیت موکلین را در پرونده افزایش دهد.
وکیل ملکی می تواند در خصوص کلیه دعاوی ملکی فعالیت کرده و قبول وکالت نماید یا موکلین را مشاوره و راهنمایی نماید ؛ دعاوی ملکی به طور کلی به سه دسته تقسیم می شود که عبارتند از :
۱- دعاوی ملکی حقوقی
۲- دعاوی ملکی کیفری
۳- دعاوی ملکی ثبتی
یکی از انواع دعاوی ملکی ، دعاوی ملکی حقوقی است که خود انواع مختلفی دارد . دعاوی ملکی حقوقی به دلیل عدم آگاهی افراد در خصوص قوانین ملکی است و در این دعاوی جرمی واقع نشده است و پرونده ی ملکی از نظر حقوقی بررسی خواهد شد و بحث ارتکاب جرم مطرح نخواهد بود . اکنون به برخی از مهم ترین دعاوی ملکی حقوقی که وکیل ملکی می تواند برای حل و فصل و پیگیری پرونده قبول وکالت نماید ، اشاره می کنیم ؛ که عبارتند از :
۱- چنانچه سازنده برای تامین قسمتی از هزینه ی احداث پروژه ی ساختمانی با وثیقه قرار دادن ملک ، وام بانکی گرفته باشد ، در این صورت ملک در رهن بانک قرار می گیرد و فروشنده باید قبل از فروش ملک و تنظیم سند رسمی ابتدا بدهی خود را به بانک پرداخت نماید و پس از فک رهن اقدام به فروش ملک نماید .
اگر فروشنده یا سازنده ملک (در قرارداد مشارکت در ساخت) متعهد شده باشد که پیش از تنظیم سند رسمی ، ملک را فک رهن نماید ، اما به تعهد خود عمل نکرد ، مالک یا خریدار می توانند ، با وکالت دادن به یک وکیل ملکی دعوای الزام به فک رهن را علیه سازنده مطرح نمایند.
۲- چنانچه خریدار و فروشنده در مبایعه نامه ، تاریخی برای تنظیم سند رسمی در دفترخانه ، مشخص کرده باشند و فروشنده در تاریخ تعیین شده در دفترخانه حاضر نشود ، خریدار می تواند از دفترخانه عدم حضور فروشنده را اخذ نماید ؛ همچنین اگر خریدار و فروشنده تاریخی برای تنظیم سند رسمی تعیین نکرده باشند ، خریدار می تواند طی یک اظهارنامه از فروشنده بخواهد در زمان مشخص شده برای تنظیم سند رسمی در دفترخانه حاضر شود و اگر فروشنده در تاریخ مقرر در دفترخانه حضور پیدا نکرد ، خریدار می تواند گواهی عدم حضور وی را بگیرد ؛ بهتر است خریدار از یک وکیل ملکی در این خصوص راهنمایی و مشاوره های لازم را دریافت نماید و سپس اقدام به طرح دعوای الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی را نماید تا با آگاهی از قوانین و رویه دادگاه ها علیه فروشنده شکایت نماید.
صورت مجلس تفکیکی سندی است که مشخصات ملک و حدود اربعه هر یک از واحدها و مشاعات ساختمان در آن مشخص می شود و به این ترتیب سهم هر یک از مالکان از واحدها معلوم می گردد . صورت مجلس تفکیکی از این رو اهمیت دارد که مبنای صدور سند ملک برای هر واحد خواهد بود و چنانچه سازنده ملک ، اقدام به دریافت صورت مجلس تفکیکی نکند ، سند رسمی برای واحدها صادر نخواهد شد . بنابراین چنانچه فروشنده یا سازنده از دریافت صورت مجلس تفکیکی امتناع کند ، باید خریدار پس از مشورت با یک وکیل ملکی با تجربه در خصوص املاک ، مبادرت به تقدیم دادخواست الزام فروشنده به اخذ صورت مجلس تفکیکی نماید.
گواهی پایان کار ، سندی است که پس از پایان پروژه ی ساختمانی توسط شهرداری و به تقاضای مالک صادر می شود . گواهی پایان کار نشان دهنده ی عدم خلاف و بدهی ساختمان است و گویای این نکته است که ساختمان طبق اصول و قوانین شهرسازی احداث شده است . چنانچه مالک یا سازنده (در قرارداد مشارکت در ساخت) متعهد به دریافت گواهی پایان کار شده باشد ؛ اما به تعهد خود عمل نکند ، خریدار می تواند با اختیار کردن یک وکیل ملکی برای شکایت از مالک جهت الزام وی به اخذ گواهی پایان کار اقدام نماید .
البته ممکن است شهرداری نیز از صدور گواهی پایان کار امتناع کند که در این صورت باید علیه شهرداری دعوای الزام به صدور گواهی پایان کار را در دادگاه مطرح کرد.
طبق ماده ۴ قانون روابط موجر و مستأجر اصلاحی سال ۱۳۵۶، موجر یا مستأجر می توانند به دلیل افزایش یا کاهش تورم و هزینه های زندگی ، درخواست تجدیدنظر نسبت به میزان اجاره بها را مطرح کنند ، مشروط به اینکه مدت اجاره به پایان رسیده باشد و از تاریخ استفاده مستأجر از عین مستأجره یا از تاریخ مقرر در حکم قطعی که در خصوص تعیین و تعدیل اجاره بها صادر شده است ، سه سال تمام گذشته باشد . دادگاه با توجه به نظر کارشناس اجاره بها را به نرخ روز تعدیل خواهد کرد . هر یک از موجر یا مستاجر می توانند برای تعدیل اجاره بها ، دادخواست تعدیل اجاره بها را به دادگاه صالح تقدیم نماید و برای طرح دادخواست و پیگیری پرونده به یک وکیل ملکی وکالت دهد .
* ابطال قراردادهایی که مفاد آنها دارای مشکل است.
* فسخ قراردادهایی که دارای مشکل قانونی هستند.
* مطالبه سرقفلی و در اختیار داشتن حق کسب و پیشه
هرگاه شخصی بدون رضایت مالک ، ملکی را تصرف نماید ، مالک می تواند با توجه به توصیه های یک وکیل ملکی ، دعوای اجرت المثل ایام تصرف را علیه متصرف مطرح نماید . در واقع اجرت المثل ایام تصرف همان طور که از نام آن مشخص است ، اجرت روزهایی است که متصرف بدون رضایت مالک از ملک او استفاده کرده است و ملک در تصرف او بوده و این مبلغ توسط کارشناس دادگاه تعیین می گردد . اجرت المثل انواع مختلفی دارد که رایج ترین آن اجرت المثل ایام تصرف مستاجر است . هرگاه مدت قرارداد اجاره بین موجر و مستاجر به پایان رسیده باشد ، اما مستاجر از تحویل ملک خودداری نماید ، مالک می تواند با کمک وکیل ملکی دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را به مرجع صالح تقدیم نماید.
افراد می توانند در صورت نیاز به طرح دادخواست در خصوص دعاوی ملکی حقوقی ، برای حصول نتیجه ی بهتر و جلوگیری از اطاله ی دادرسی در روند رسیدگی به پرونده ، قبل از طرح دادخواست خود از یک وکیل ملکی مشاوره و راهنمایی های لازم را دریافت نمایند و یا در صورت پیچیدگی پرونده و اثبات ادله ی موجود در پرونده به یک وکیل ملکی کاردان و با تجربه وکالت دهد تا در جریان رسیدگی به پرونده اقدامات لازم و قانونی را در هر مرحله از دادرسی انجام دهد و در پیشبرد پرونده ی ملکی به نفع موکل کمک بسزایی بنماید.
گاهی اوقات در معاملات و قراردادهای ملکی اختلاف بین طرفین تنها به دلیل عدم آگاهی از قوانین نبوده ، بلکه یکی از طرفین در خصوص اختلاف ملکی ایجاد شده ، مرتکب جرمی شده است که در این صورت ، دعوای ملکی از جنبه ی کیفری بررسی خواهد شد .
به دلیل اینکه هر یک از طرفین در دعاوی ملکی کیفری ممکن است به مجازاتی در خصوص ارتکاب جرمی محکوم شود ؛دعاوی ملکی کیفری از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به همین دلیل بهتر است هر یک از طرفین دعوی برای دفاع از حقوق خود ، به یک وکیل ملکی وکالت دهند تا وکیل بتواند با دانش و تجربه ای که دارد در دادگاه از حقوق وی دفاع نماید.
* خرید و فروش و معامله معارض
* کلاهبرداری در خرید و فروش املاک
* خیانت در امانت
* ارتکاب جرم در خرید و فروش املاک دولتی
* فروش ملک غیر
* جعل اسناد ملکی به منظور کلاهبرداری
* استفاده از سند مجعول در معاملات املاک
* انتقال منافع املاک غیر به خود و یا اشخاص دیگر
* تغییر کاربری زمین های کشاورزی به صورت غیرقانونی
* اقدام به تقسیم بندی املاک و ورود غیر مجاز به ملک سایرین
یکی دیگر از دعاوی ملکی که وکیل ملکی در خصوص آن فعالیت می نماید ؛ دعاوی ملکی ثبتی است که می توان گفت این دعاوی زیرمجموعه دعاوی ملکی حقوقی هستند که در حوزه ی ثبتی واقع می شوند ؛ که برخی از این دعاوی عبارتند از :
* ابطال ساز و کار مراحل گوناگون کمیسیون های ثبتی
* ابطال اسناد رسمی به دلایل مختلف
* افراز ملک و اجرای ثبت
* ابطال اجرائیه ثبتی املاک
* متوقف نمودن مراحل اجرایی در زمان انجام کار
* ابطال سند مالکیت معارض
توصیه می شود برای طرح دادخواست و پیگیری پرونده های ملکی ، افراد به تنهایی و بدون آگاهی و بدون اطلاع داشتن از قوانین و رویه مراجع قضایی یا ثبتی در خصوص رسیدگی به دادخواست مطرح شده اقدام نکنند و با دادن وکالت به یک وکیل ملکی ، از دانش و تخصص او در حل و فصل پرونده ی خود بهره مند گردد و از صرف وقت اضافی در مراجع قضایی به دلیل حضور یک وکیل ملکی در پرونده ی خود جلوگیری نماید.
هرگاه بین دو یا چند نفر قرارداد ملکی منعقد شود ، هر یک از طرفین قرارداد متعهد به انجام اموری خواهند شد که عدم انجام تعهدات می تواند موجب خسارت و ضرر و زیان به هر یک از طرفین شود ؛ از این رو باید افراد پیش از انعقاد قراردادهای ملکی جهت آگاهی از حقوق خود در قرارداد ، با یک وکیل ملکی مشورت نمایند تا پس از انعقاد قرارداد بین طرفین اختلافی به وجود نیاید.
برخی از رایج ترین و مهم ترین قراردادهای ملکی عبارتند از :
* قرارداد مشارکت در ساخت
* قرارداد پیش فروش ساختمان
* قرارداد مبایعه نامه قطعی ملک
* قرارداد اقرارنامه انصراف از حق استفاده از پارکینگ
* قرارداد سند فروش قطعی خانه و آپارتمان در رهن
* قرارداد بیع زمین واگذاری مسکن و شهرسازی
* قرارداد بیع قطعی آپارتمان با سند تفکیکی
* قرارداد رهن ملک
* قرارداد اجاره آپارتمان
* قرارداد جعاله ملکی
* قرارداد مبایعه نامه قطعی
* قرارداد بیع قطعی زمین دارای دفترچه مالکیت
* قرارداد جعاله بانک برای وام تعمیرات
حتما برای شما هم پیش آمده است که درگیر دعاوی ملکی شوید.
در این میان، پیچ و خم های این دعاوی اینقدر زیاد است که شاید شما را سردرگم کند.وکیل ملکی در همین مواقع به کارتان می آید، دقیقا در مواردی که دچار بحران و مشکل در مورد ملک خود شده اید و نیاز به یک وکیل ملکی دارید که یار و یاور شما باشد و کمکتان کند.
موسسه حقوقی دادآرمان که دفتر مرکزی آن در تهران می باشد، با در اختیار داشتن تیمی از بهترین وکیل ملکی با تجربه و کار کشته، می تواند یار و همراه شما در تمامی دعاوی ملکی باشد.دقت کنید که شما می توانید همواره به صورت رایگان از طریق مشاوره حقوقی آنلاین ، سئوالات خود را بپرسید و پاسخ آن را در سریع ترین زمان ممکن دریافت کنید.همچنین چنانچه احساس می کنید ضرورت به مراجعه حضوری وجود دارد، می توانید وقت بگیرید و با مراجعه حضوری به دفتر موسسه حقوقی ، با بهترین وکیل ملکی مشورت کنید و سئوالات خود را از ایشان بپرسید.
سوالی که ممکن است مطرح شود این است که چرا املاک نیاز به وکیل دارد؟
پاسخ ساده است.
گاهی شما در خرید و فروش یا اجاره ملک سهل انگاری می کنید و یا گاهی به شخصی که نباید اعتماد می کنید و یا در بسیاری از موارد متاسفانه خریدار یا فروشنده ، با شناخت کافی از خلاء های قانونی ، اقدام به کلاهبرداری و یا جعل در خرید و فروش و معامله ملک می کند.این چنین است که نیاز به یک وکیل ملکی کارکشته برای بیرون آمدن شما از بحرانی که خواسته یا ناخواسته در آن گرفتار شده اید احساس می شود.
وکلای ملکی در حقیقت با شناخت مناسب و تجربه ی کافی که از سایر پرونده های دعاوی ملکی دارند ، به یاری شما می شتابند و با تسلط همه جانبه بر روی پرونده و موضوع شما ، مشکلات شما را تا حد زیادی در دادگاه های ملکی برطرف می کنند.
برای در اختیار گرفتن بهترین وکیل ملکی ، مسیر دشواری پیش روی شما نیست.
ما در موسسه حقوقی دادآرمان، با سال ها تجربه در زمینه دعاوی ملکی آماده ایم تا به شما در این امر یاری رسانیم.
تفاوت بین وکلای ملکی دقیقا در همین است.اینکه وکیل مورد نظر شما یک وکیل ملکی متخصص است یا صرفا یک وکیل است.
حتی باید بگوییم که دعاوی ملکی گاهی چنان پیچیده و خاص می شوند که واقعا حتی یک وکیل ملکی معمولی نیز مشکل را برطرف کنید و به معنای واقعی کلمه نیاز به یک وکیل متخصص امور ملکی است که مشکلات را بررسی و هر چه سریعتر از مسیر های قانونی و شدنی، مشکل را برطرف نماید
لذا به شما توصیه می کنیم برای حل مشکلات خود در امور ملکی ، به یک وکیل متخصص امور ملکی مراجعه کنید.
موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل متخصص امور ملکی را در اختیار شما قرار می دهد و به شما در دعاوی ملکی یاری می رساند.
در پایان لازم به ذکر است که شما عزیزان می توانید در دعاوی ملکی ، به بهترین وکیل ملکی در موسسه حقوقی دادآرمان مراجعه کنید و ما به شما بهترین مسیر پیروزی در پرونده حقوقی را توصیه و پیشنهاد خواهیم کرد.
اگر نیاز داری با یک وکیل با تجربه مشورت کنی با شماره تلفن بهترین وکیل در تهران تماس بگیر.
لینکهای مفید موسسه حقوقی دادآرمان
· خدمات موسسه حقوقی دادآرمان
· وکیل ارث
مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری دعاوی خانواده – ملکی – کیفری و حقوقی
02122904873 - 02122904874
–09128400921 – 09336267878 – 09336267676 –